Är du intresserad av IT och finans? Här finns en möjlighet att vara med och bygga både ett företag och egen kompetens.

 

Digital Portfolio Control AB (DPC) är ett fintech-bolag som utvecklar och levererar IT-baserade tjänster till de största aktörerna inom finansmarknaden. Våra kunder äger över 220 miljarder. Vi är etablerade och vi växer!

VARFÖR JOBBA PÅ DPC?

Vi är ett fintech-bolag, ett ovanligt moget start up-företag med både kunder och god intjäning. Vi jobbar i B2B-delen av det finansiella systemet. Vi samlar specialistkompetens inom finans och IT.  Vår marknadsposition finns mellan de största ägarna av kapital och de som levererar kapitalförvaltningsprodukter.

Vi ser och hör därför det mesta i branschen. Du kan förmodligen inte få en så bred inblick i hur det finansiella systemet och marknaden fungerar på så många andra ställen. Att du dessutom får möjlig­het att arbeta med digitaliseringen av branschen gör dina framtidsutsikter ännu bättre.

Din inlärningskurva blir brant och din kompetensprofil blir intressant för framtiden.

DET HÄR GÖR VI

Monitor används av våra kunder då de vill följa, styra och analysera port­följer, genomföra handel, kontrollera risker och regelefterlevnad, samt dokumentera. Våra kunder är pensionsstiftelser, för­säkrings­bolag, stiftelser, kommuner och landsting.

OM JOBBET

Du börjar i det team som svarar för att implementera kunder i Monitor. Du hjälper kunderna med de frågor de har och med att få så mycket nytta av systemet som möjligt. Det innebär att du jobbar nära våra kunder, med både finans­frågor, verksamhet och teknik – och är viktig vid både införsäljning och kundvård.

DEN VI SÖKER

Du har högskoleutbildning som kombinerar ekonomi/finans/matematik/IT eller tidigare erfarenhet inom IT-relaterat arbete inom bank, finans eller försäkring. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Du är kundorienterad i ditt synsätt. Kreativt tänkande bidrar till vår framgång och tillväxt. Du gillar arbete i en flexibel miljö, där det går fort från ord till handling. För att passa in i teamet och trivas är du en affärsinriktad, på­litlig, noggrann, ansvars­tagande och ödmjuk lagspelare.

 

VILL DU JOBBA HÄR?

Vi ser olikheter mellan människor som en ­möjlighet att utveckla verksamheten. Alla är nyckel­personer och bidrar till sin egen, företagets och kundernas utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och din arbetsplats har du på vårt huvudkontor vid Stureplan i centrala Stockholm.

INTRESSERAD?

Vänligen skicka din ansökan (ref: DPC) samt CV till mikael.arborelius@digitalportfoliocontrol.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

OM FÖRETAGET

DPC är ett helägt bolag inom Wassum-gruppen. Sedan starten 1996 är Wassum´s affärsidé att genom ett nära och långsiktigt samarbete förbättra resultatet för institutionella kapitalägares portföljer och effektivisera deras verksamhet. Företaget är ett fristående och oberoende aktör på den nordiska finansmarknaden. Wassum har över 100 uppdragsgivare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. För mer information om DPC och Wassum, besök www.digitalportfoliocontrol.se och www.wassum.se